Egy svájci internetszolgáltató nevén nevezték el gyermeküket ingyenes internetért cserébe

Egy svájci internetszolgáltató, a Twifi, különleges ajánlatot tett: ingyenes internethozzáférést ígértek azoknak a szülőknek, akik a cég nevéről nevezik el újszülött gyermeküket. Egy szülőpár él is az ajánlattal, és kislányuk harmadik keresztnevéül a Twifia nevet választották.

A Twifi internetszolgáltató meghökkentő hirdetést tett közzé, amely szerint a szülőknek a Twifia vagy Twifius nevet kell adniuk gyermeküknek, és a születési anyakönyvi kivonat fotóját kell elküldeniük a cégnek. Amennyiben a cég meggyőződik a fotó hitelességéről, a család ingyen internetet kap a gyermek tizennyolcadik születésnapjáig.

Egy 30 és 35 éves kor közötti szülőpár 2020-ban döntött úgy, hogy élni kíván az ajánlattal, és kislányuk harmadik keresztnevéként a Twifia nevet választották. Az apa kezdeti idegenkedése ellenére, a név különleges hangzása végül meggyőzte őt és feleségét.

A szülők elmondták, hogy a megtakarított pénzt minden hónapban félreteszik lányuk számára, így tizennyolc éves korában jogosítványt szerezhet, és saját autót is vásárolhat. A család vezetéknevét azonban nem hozták nyilvánosságra, mivel attól tartottak, negatív kritikákat kaphatnának.

Philippe Fotsch, a Twifi vezetője ígéretet tett arra, hogy a család a következő tizennyolc évben ingyen fogja kapni az internetet, még akkor is, ha a cég esetleg csődbe menne.