Kovi, a legendás magyar pornórendező visszatérne a szakmába

Kovács István, ismertebb nevén Kovi, a magyar felnőttfilmek ikonikus alakja, nyilatkozatot tett múltbeli forgatásairól és a szakmával kapcsolatos terveiről. A pornó-Oscar-díjas rendező visszaemlékezett karrierje kezdetére, és beszélt arról is, hogy milyen kapcsolata volt a színésznőkkel.

Kovi, aki nyolc évvel ezelőtt hagyott fel a felnőttfilmek forgatásával, újra érzi az erőt, hogy visszatérjen a szakmába. A 67 éves producer, aki szerint ő hozta be a felnőttfilmek műfaját Magyarországra, elárulta, hogy néha maga is néz pornót, de ez inkább szakmai érdeklődésből fakad.

Emlékezetes volt számára az első rendezése, a Hótehénke, amelyre már csak nevetve gondol vissza. A forgatások során előfordultak humoros és kínos helyzetek is, például amikor egy félamatőr színész többszöri élvezést kért, vagy amikor egy másik színész fenyegetőzött, ha még egyszer arcon élveznek.

A pornó Oscar-gáláról Kovi elmondta, hogy az hasonlít a hagyományos Oscar-gálához, bár szerényebb körülmények között zajlik, és a ruhák merészebbek. A díjazásokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy nem jártak jelentős pénzbeli jutalmakkal, és díjait sem tartja kiállítva otthonában, hanem egy raktárban őrzi őket.

A rendező azt is elárulta, hogy a pornófilmekből szépen meg tudott élni, de ma már nem kap jogdíjakat korábbi munkáiért. Jelenleg egy egészségmegőrző és immunerősítő vállalatnál dolgozik tanácsadóként, ahol azért érzi magát hitelesnek, mert 97 kilót fogyott éhezés nélkül.

Kovi a legvonzóbb színésznő kérdésére Michelle Wild nevét említette, akivel állítása szerint soha nem volt intim kapcsolata, annak ellenére, hogy sok színésznő felkínálta magát neki. Az édesanyja még azt is megkérdezte tőle, hogy szerelmesek-e egymásba, de Kovi szerint bár lehetett volna köztük valami, ő tudatosan figyelt arra, hogy ne alakuljon ki szexuális kapcsolat.