Meghan Markle Diana hercegné stílusát követi?

Meghan Markle öltözködési stílusa feltűnően hasonlít a néhai Diana hercegnére, amit legutóbbi megjelenésükön is megfigyelhettek a rajongók.

Meghan Markle, a sussexi hercegné gyakran viseli néhai anyósa, Diana walesi hercegné ékszereit, ami arra utalhat, hogy a brit királyi család még mindig fontos számára a sok botrány és konfliktus ellenére. A Daily Mail észrevételei szerint a hercegné és Harry herceg nigériai útjukról való visszaérkezésekor Meghan egy olyan öltözékben jelent meg, ami erősen emlékeztetett Diana egy 1994-es megjelenésére.

A hasonlóság a blézerben és világos nadrágban rejlik, amelyek szinte teljesen megegyeznek azzal, amit Diana viselt egy vásárlás alkalmával. Továbbá, a nigériai látogatás során Meghan ékszerválasztása is Dianáét idézte, aki hasonló darabokat viselt 1990-ben, amikor az afrikai országba utazott akkori férjével.

A sussexi herceg és hercegné hétfőn érkeztek vissza Los Angelesbe egy 18 órás repülőút után Nigériából, miközben jótékonysági szervezetük pénzügyi nyilvántartásai körül vita alakult ki. Azonban nem csak a divat terén követi Meghan Diana példáját, hanem az esküvőjükön is megmutatkozott a hasonlóság. A 2018-as királyi esküvőjükön viselt ruhája, amelyet a francia Givenchy divatház tervezett, és Clare Waight Keller, a cég első női művészeti igazgatója készített, 100 000 fontba (45 millió forintba) került, és tökéletesen megtestesítette a „könnyed amerikai stílust”.

Meghan választása a visszafogott, földig érő ruhával, hosszú ujjakkal és bateau-nyakkivágással volt ellátva, amely saját klasszikus stílusát tükrözte. A néhai II. Erzsébet királynő azonban állítólag nem kedvelte a ruhát, mert úgy gondolta, hogy „túl fehér” volt ahhoz, hogy egy elvált nő templomban viselje, és nem volt helyénvaló, hogy egy elvált nő, aki újra férjhez megy a templomban, ilyen feltűnően szűziesnek tűnjön.