Tragikus vég a bácsalmási eltűnt nyugdíjas esetében

Öt napos keresés után élve találták meg a bácsalmási Lovasi Józsefnét, azaz Erzsi nénit, de a nyugdíjas asszony szervezete másnap feladta a harcot, és a kórházban elhunyt.

Az eltűnt 86 éves bácsalmási nyugdíjas, Erzsi néni esete sokakat aggasztott, miután május 13-án, a kora esti órákban nyoma veszett a város óalmási részén. Az asszony a tanyavilágban élt, és eltűnése után szinte semmilyen nyom nem maradt utána. A családja azonnal értesítette a hatóságokat, és több keresőcsapat is megkezdte a kutatást, melyben az unokák is részt vettek, remélve, hogy nagymamájukat épségben megtalálják.

A rendőrség és a keresőcsapatok kitartó munkájának köszönhetően, öt nappal később csodával határos módon rátaláltak az idős asszonyra. Erzsi nénit Bácsalmáson, egy erdős területen találták meg, a földön fekve, kimerült állapotban, aki már nem volt képes felkelni. A mentősök azonnal kórházba szállították.

A megtalálás után azonban alig egy nappal szomorú hír érkezett: Erzsi néni, minden segítség ellenére, elhunyt a kórházban. A család és a keresőcsapat reménykedése ellenére a nyugdíjas asszony szervezete feladta a harcot. Az eset kapcsán a keresésben résztvevő csapat közösségi médián keresztül fejezte ki sajnálatát, hogy a csoda ilyen gyorsan véget ért.