A TV2 kőgazdag sztárja, Herceg Csabi érettségi nélkül is gazdag

Herceg Csabi, a "Kőgazdag fiatalok" műsor sztárja elárulta, hogy érettségi nélkül is sikerült hatalmas vagyonra szert tennie, és ezt a tényt büszkén hangsúlyozza.

Herceg Csabi szerint számára nincs limit a pénzköltés terén, hiszen minden megvehető számára. A fiatal sztár nem tudja elképzelni, hogyan él egy átlagember, és nem is szeretné, mivel lehetőségei túlmutatnak a korabeli fiatalok életmódján. Azt állítja, hogy ha valaki azt mondaná neki, hogy 200 ezer forintból kellene megélnie havonta, kinevetné, mivel ő ennek ötszörösét költi el csak üzemanyagra egy hónap alatt. Herceg Csabi nemrégiben elkezdte árulni 300 millió forintos otthonát, és 30 millió forintos luxusautóval lepte meg öccsét.

A 21 éves fiatal úgy véli, hogy az érettségi a mai világban fontos, de számára nem volt szükséges. "Nekem nem volt szükségem az érettségire, viszont az érettséginek szüksége lett volna rám! Mert ha nekem lenne, akkor sokkal menőbb dolog lenne és többen akarnának" - mondta. Herceg Csabi szerint felesleges volt számára az iskolába járás, mivel úgy érezte, ő tanította a tanárokat.

A fiatal sztár hangsúlyozta, hogy a matek volt számára az egyetlen hasznos tantárgy, és büszke arra, hogy jó matekos. "Einstein se bír velem" - mondta, hozzátéve, hogy már 14 éves korában azon gondolkodott, hogyan tudna annyi pénzt keresni, hogy ne tudja hova rakni. Herceg Csabi szerint ritka az, hogy valaki jó oktatás nélkül tudjon sok pénzt keresni, és ebben a tekintetben őt különlegesnek tartja.