Doja Cat folpackban tündökölt a mekiben

Friss Instagram-bejegyzésében Doja Cat egy cipőbolt után a helyi McDonald’s-ban tűnt fel, ahol egy különleges, folpackra emlékeztető szerelésben pózolt.

New Yorkban járt Doja Cat, ahol nem mindennapi öltözékben kapták lencsevégre. A rapper először egy cipőboltban, majd egy McDonald’s étteremben jelent meg, ahol a ruhája mintha csak folpackból vagy átlátszó csomagolópapírból készült volna.

Amalaratna Zandile Dlamini, művésznevén Doja Cat, ismert extrém stílusáról és különös ruhaválasztásairól, így rajongói általában már meg sem lepődnek az ilyen megjelenéseken. Azonban ezúttal minden korábbinál messzebbre merészkedett, hiszen szoknya és top helyett látszólag folpackkal tekert körbe magát. Egy ismeretlen férfival kapták lencsevégre, amint így sétált az utcán és betért a cipőboltba, majd a McDonald's-ba.

A közösségi médiában megosztott képek tanúsága szerint a szürreális öltözet alatt fehérnemű is volt, így a rapper nem maradt teljesen fedetlenül. Doja Cat közösségi média fiókját böngészve úgy tűnik, nem zavarná egy esetleges óvatlan villantás sem.

: Instagram-bejegyzés alapján. : Instagram-bejegyzés alapján.