Hajdú Péter meglepetése a Beköltözve adásban

Hajdú Péter, a Beköltözve műsorvezetője elmondta, hogy nem volt tudatában Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatának újraegyesítéséről a műsor felvételének végén.

A Beköltözve című műsor legutóbbi epizódjában Kucsera Gábor volt Hajdú Péter vendége, amikor a felvétel végén váratlanul Tápai Szabina is megjelent a stúdióban. A kajakozó és a kézilabdaklasszis csókot váltottak, ezzel jelezve, hogy ismét együtt vannak. Hajdú Péter a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy ő maga nem volt előre tájékoztatva arról, hogy a sportolópár az ő műsorában jelenti be a kapcsolatuk helyreállását.

Hajdú Péter szerint a stáb tagjai tudtak Kucsera és Szabina terveiről, de őt nem avatták be a titokba. A műsorvezető elmondása szerint Kucsera Gábor a felvétel során kedvesen beszélt Szabináról, és Hajdú már akkor is remélte, hogy a két sportoló kibékül egymással. Azonban arról, hogy már újra együtt élnek, nem volt tudomása.

Hajdú Péter kifejezte reményét, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata most már örökre szól. Idézett egy magyar mondást, miszerint csak a töltött káposzta jó felmelegítve, de hozzátette, hogy létezik egy másik, Kínából származó mondás is, amely szerint ha valakit igazán szeretsz, engedd el, és ha visszajön, örökre a tiéd lesz. Hajdú Péter szerint ez utóbbi mondás lehet igaz a sportolópár esetében, mivel láthatóan nem tudnak és nem is akarnak egymás nélkül élni.