Mujahid Zoli mesterfokon

Húsz évvel ezelőtt a Megasztár versenyében tűnt fel Mujahid Zoltán, aki azóta nemcsak mint előadóművész, hanem szakmailag is sokat fejlődött.

Mujahid Zoltán, aki a Megasztár tehetségkutató műsorában vált ismertté, az elmúlt két évtizedben számos területen tökéletesítette tudását. Az énekes nem csupán a színpadi előadásokra koncentrált, hanem folyamatosan képezte magát is. Zoltán elárulta, hogy már a TV2 műsorában való részvétel idején is tanulmányokat folytatott.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre való felvételért keményen megdolgozott. "Három éven át készültem, háromszor felvételiztem, majd végül éppen akkor sikerült a felvételi, amikor bekerültem a Megasztárba" – idézte fel az énekes a múltat.

Mujahid Zoltán azt is megosztotta, hogy a Megasztárban való részvételét dékáni engedéllyel oldotta meg, hiszen ekkor már az egyetemi tanulmányokat is folytatta.

Az énekes nem állt meg a jazzénekesi és jazztanári szakon szerzett diplomájánál, hanem a mesterszakon is sikeresen lediplomázott. Azonban döntése értelmében már nem tanít, inkább teljes mértékben a fellépésekre koncentrál.