Kulcsár Edina és G.w.M családalapítási tervei

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és jelenlegi influenszer a QueensTalk podcast-műsorban beszélt házasságáról és családalapítási terveiről. Elárulta, hogy férje, G.w.M még számos gyermeket szeretne tőle.

Kulcsár Edina mindig is tudta, hogy szeretne édesanya lenni, és ha 30 éves koráig nem talál megfelelő apukajelöltet, akkor a mesterséges megtermékenyítést is bevállalta volna. Azonban a válása után rátalált a szerelemre, és most boldog házasságban él. Az influenszer kijelentette, hogy élete szerelmét találta meg G.w.M személyében, akivel maximálisan ki tud teljesedni.

Kulcsár Edina hangsúlyozta, hogy az anyaság az élete, és megérti azokat is, akik nem vállalnak gyermeket, de ő személy szerint nem szeretne mások életébe beleszólni. Jelenleg második gyermekével várandós, és bár a kapcsolatuk még nem tart túl hosszú ideje, már most tartalmasnak és teljesnek érzi azt.

A negyedik gyermekük nevét még nem árulták el, mivel G.w.M, aki nagyon örül annak, hogy fiúgyermekük lesz, kapta meg a feladatot, hogy majd bejelentse a kicsi nevét. Kulcsár Edina és G.w.M két név között hezitálnak jelenleg.

A tervekről szólva Kulcsár Edina elmesélte, hogy férje, G.w.M gyakran mondja neki, hogy még 20 gyermeket szeretne tőle, ami bár enyhe túlzás, de szerinte egy ilyen nagy szerelemnél, mint az övék, megvan rá az esély, hogy a családjuk bővüljön. Az influenszer hozzátette, hogy ő maga soha nem tudna elvetetni egy babát. Kulcsár Edina és G.w.M mindketten imádják a gyerekeket, és nem zárkóznak el a további családbővítéstől.