Gattyán György eladja budapesti luxusingatlanait

Eladásra kerülnek Gattyán György szemlőhegyi luxusvillái, valamint az Andrássy úti egykori luxusáruház épülete.

Gattyán György, a Docler Real Estate Kft. tulajdonosa, piacra dobta két szemlőhegyi luxusingatlanát, melyekért egyenként 2,7 milliárd forintot kér. A villákhoz hatalmas, 2000 négyzetméteres telek tartozik, ahonnan lenyűgöző a kilátás a fővárosra. Az egyik ingatlan a Szemlő-hegy csúcsán található, kiváló állapotban van, és egy 253 négyzetméteres, körpanorámás jakuzzis tetőterasz is a része.

A luxusvillákban 12 szoba található, ebből 8 hálószoba, mindegyikhez márványburkolatú fürdőszoba kapcsolódik. A 114 négyzetméteres nappalihoz egy 130 négyzetméteres terasz csatlakozik, melyen egy 10 méter hosszú kültéri medence is helyet kapott. A házakban squash pálya, edzőterem, jógaszoba, egy 10 méteres belső medence, valamint egy 88 négyzetméteres garázs és külön személyzeti lakrész is megtalálható. Az emeleteket lift köti össze.

Gattyán György a villák eladásának okaként tartós külföldi tartózkodását jelölte meg, ami miatt már nincs szüksége ezekre az ingatlanokra. A luxusvillák mellett a piacra került az Andrássy úti Il Bacio di Stile luxusáruház épülete is, amely 2015-ben zárta be kapuit. Az épület, melynek területe 5000 négyzetméter, akár a 20 milliárd forintos értéket is elérheti.