A Mrs. Doubtfire gyerekszereplői 31 év után újra együtt

Mara Wilson, Lisa Jakub és Matthew Lawrence, a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film gyerekszereplői több mint három évtizeddel a legendás film bemutatása után ismét összegyűltek.

A Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film 1993-as bemutatása óta eltelt 31 év, de a gyerekszereplők, Mara Wilson, Lisa Jakub és Matthew Lawrence továbbra is testvéreknek érzik magukat. A film, amelyben Robin Williams mellett tűntek fel, világszerte a második legnagyobb bevételt hozó film lett az adott évben, összesen 441 millió dolláros (körülbelül 159 milliárd forint) bevétellel.

A színésztrió most újra összeállt, amit a Variety észrevett és Mara Wilson számolt be róla Instagram-oldalán. Wilson, aki a Csoda New Yorkban, a Matilda és az Egy egyszerű kívánság című filmekből is ismert, megjegyezte, hogy éppen San Franciscóban tartózkodása alatt találkozott újra a Doubtfire-testvéreivel.

Wilson Instagram-posztjában kifejezte örömét, hogy ismét láthatta Lisa Jakubot és Matthew Lawrence-t. A népszerű családi film rendezője, Chris Columbus a Business Insidernek adott interjúban elmondta, hogy a film folytatásáról szóló tárgyalások csak Robin Williams halála előtt nem sokkal, 2014-ben kezdődtek, de a címszereplő nélkül nem volt esély a második rész elkészítésére.