Stana Alexandra A Nagy Ő műsorvezetői székére pályázik

Stana Alexandra, a Dancing with the Stars versenyzője, bejelentette, hogy szeretné vezetni A Nagy Ő című műsort, mivel úgy érzi, készen áll az új kihívásokra és a műsorvezetésre. Eddigi pályafutása során a Magyar Táncművészeti Egyetem után anglisztika szakon is diplomát szerzett táncosnő már tapasztalatot szerzett a műsorvezetés terén, hiszen korábban a Fővárosi Nagycirkuszban is volt lehetősége műsort vezetni, jelenleg pedig a Zsákbamacska című műsorban látható.

Stana Alexandra elmondása szerint a táncban már elérte a kitűzött céljait, és bár továbbra is aktív táncosként négy projektben vesz részt, szüksége van az új kihívásokra és a fejlődésre. A Nagy Ő műsorvezetői szerepére való vágyát a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorban fejtette ki, ahol viccesen megjegyezte, reméli, hogy a jelenlegi műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna nem fogja rossz néven venni, hogy ki szeretné őt szorítani a pozícióból.

A táncosnőnek személyes tapasztalata is van az emberek összehozásában, hiszen saját édesanyjának talált férjet. Egy szép történet keretében mesélte el, hogy 18 éves korában úgy döntött, nem akarja tovább látni édesanyját magányosan, ezért felkutatta annak a férfinek a nyomát, akiről édesanyja említést tett. Az ismerkedés online üzenetváltásokkal kezdődött, és mára édesanyja boldog házasságban él a férfival, aki Svédországban él, így távházasságban élik mindennapjaikat.