Patai Anna kisfiút vár, a neve Bence lesz

Patai Anna, aki már a második trimeszterben jár terhességével, a Mokka műsorában fedte fel, hogy kisfiút vár, és a kicsi neve Bence lesz.

A Megasztárban feltűnt fiatal énekesnő, Patai Anna, aki már felnőtt nőként, házasodott meg, és hamarosan anya lesz, a Mokka műsor vendégeként mesélt az anyaságról. Elárulta, hogy a terhesség első trimeszterében voltak nehézségei a rosszullétekkel, de ezek a problémák mára már szinte teljesen megszűntek, és újult erőre kapott.

A beszélgetés során Patai Anna két fontos részletet is megosztott a nyilvánossággal: a születendő gyermekének nemét és a választott nevet. A kismama boldogan jelentette be, hogy egy kisfiú érkezését várják, akit a Bence névre kívánnak keresztelni.

Patai Anna így nyilatkozott: "Nemhogy a nevét, de a nemét is megtudtuk az utóbbi hetekben, úgyhogy most már elárulhatom, hogy kisfiunk lesz. A férjem után, mivel őt Bencének hívják, úgy döntöttünk, hogy maradjon kis Bence." Az énekesnő hozzátette, hogy a kisbaba kifejezetten élvezi a zenét, és ő maga is dolgozik, énekel, sőt hétvégente fellépésekre is jár, amit a babája is örömmel fogad.