Ifj. Lisztes Krisztián kölcsönadása a Frankfurttól

A Frankfurti Eintracht vezetősége fontolóra veheti ifj. Lisztes Krisztián kölcsönadását, miután a magyar tehetség csatlakozik a csapathoz a nyáron. A Bundesligában jelenleg ötödik helyen álló csapat még 2023 szeptemberében jelentette be, hogy 2024 nyarán szerződteti a Ferencváros kétszeres magyar bajnok csatárát.

A Franfkurter Rundschau értesülései szerint a klub vezetői úgy ítélhetik meg, hogy a 18 éves játékosnak szüksége van több tapasztalatra, ezért kölcsönadhatják, hasonlóan más fiatal játékosokhoz, mint Nathaniel Brown vagy Aurele Amenad. A leigazolását egyes vélemények szerint kockázatosnak tartják, és nyári tesztek során döntenek majd arról, hogy alkalmas-e az azonnali bevetésre.

Ifj. Lisztes Krisztiánért a Frankfurt akár 10 millió eurót is fizethet, de a magyar játékos debütálására a német csapat színeiben még várni kellhet. A fiatal támadó a múlt hétvégén mutatkozott be először kezdőként a Ferencvárosban 2024-ben, ahol góllal és gólpasszal felelt meg Dejan Sztankovics vezetőedző bizalmának.