Vasvári Vivien gyermekkori fotójával és egy születésnapi ünnepléssel bűvölte el követőit

Vasvári Vivien egy meghitt pillanatot és egy vidám eseményt osztott meg a közösségi médiában, ahol apukájával látható egy régi családi fotón, valamint egy születésnapi partin is részt vett.

Vasvári Vivi, aki modellként, üzletasszonyként, valóságshow-szereplőként és influenszerként is ismert, ritkán posztol szüleiről a közösségi médiában. Most azonban egy különleges képet tett közzé Instagram történetében, amely csak 24 órán át érhető el. A fotón a kicsi Vivi fehér ruhában tündököl, édesapja karjaiban. A kép megtekintéséhez a következő linken keresztül lehet eljutni.

Emellett Vasvári Vivien részt vett egy születésnapi ünnepségen is, ahol Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel kisfiának, Fülöpnek a második születésnapját ünnepelték. A partin több ismert személyiség is megjelent, köztük Sarka Kata, Rubint Réka és természetesen Vasvári Vivien is. Az ünnepelt kisfiú születésnapjáról készült csoportképet Vasvári és Rubint is megosztották a közösségi médiában, boldog születésnapi jókívánságokkal egybekötve.