Az FLM újra együtt: Császár és Hoffer koncert a Budapest Parkban

Huszonnyolc év szünet után újra összeáll a '90-es évek meghatározó magyar duója, az FLM. Császár Előd és Hoffer Dani július 3-án a Budapest Park színpadán térnek vissza, ahol a Take That is debütál majd Magyarországon.

Az FLM, Császár Előd és Hoffer Dani ikonikus duója, 1991-ben alakult meg Budapesten, és olyan slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Megtalállak még, a Rólad álmodom vagy a Megdöglök érted. A zenekar három lemezt adott ki hatéves pályafutása alatt, amelyek számos emlékezetes dallal gazdagították a magyar popzenét. A szétválásuk 1997-ben következett be, azóta külön-külön folytatták zenei pályafutásukat. Július 3-án tehát huszonnyolc év után először áll együtt színpadra a Hoffer-Császár páros. A Budapest Parkban megrendezésre kerülő koncerten az FLM legismertebb dalai mellett szólókarrierjük slágereit is hallhatja majd a közönség.

A koncerten a hazai kedvencek után a Take That lép színpadra, Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen alkotta trió. Az együttes legutóbbi albuma, a This Life tavaly jelent meg, és a koncerten a friss dalok mellett olyan régebbi slágereket is előadnak, mint a Back For Good, a Patience vagy a Rule The World. A Take That első magyarországi fellépése már önmagában kuriózumnak számít, hiszen a trió jelenleg éppen hatalmas arénákat tölt meg az Egyesült Királyságban, és nyáron kifejezetten szabadtéri műsorral jelentkeznek.

Az est további sztárja Alfie Castley lesz, aki Nagy-Britanniából érkezik. A multiinstrumentalista énekes-dalszerző-producer első kislemeze, a Teenage Mona Lisa 2021-ben került kiadásra, és azóta több mint ötvenmillió meghallgatást ért el a különböző streaming platformokon. Tavaly megjelent Cardiac Arrest című dala Németországban volt sikeres, legutóbb pedig márciusban adott ki egy új kislemezt Heaven’s Got a Place (Someone New) címmel. A TikTokon több mint 600 ezer követője van, és aktívan tartsa a kapcsolatot rajongótáborával, zenés és személyes tartalmakat osztva meg platformjain.

Császár Előd a közelmúltban szerepelt az After Podcast vendégeként, ahol karrierjének eddigi legmegosztóbb pillanatairól mesélt, és említést tett a Császármorzsák című műsoráról is, amelyet egy idő után betiltottak. Császár lendületes karrierjét 1998-ban egy tragikus baleset törte ketté, amiben egy rendőr vesztette életét. Azóta Instagramja szerint „nemzetközi dj és elektronikus zenei producer”, illetve „képzőművész” lett.

Az esemény Facebook-oldalán további információkat találhatnak az érdeklődők, és ott lehetőség van jegyek vásárlására is.