Lilu tinédzserkoráról és változásairól vallott

A népszerű műsorvezető, Lilu, a Marie Claire magazin 17. születésnapja alkalmából osztotta meg gondolatait a múltról és arról, hogyan változott meg az évek során.

Lilu, aki hamarosan, május 20-án ünnepli 48. születésnapját, nemrégiben egy fiatalkori fotót posztolt magáról, melyen Steiner Kristóf társaságában látható. A kép kapcsán elmondta, hogy bár mindketten sokat változtak az évek során, a köztük lévő szeretet továbbra is megrendíthetetlen, és Lilu szépsége is megőrizte ragyogását. A műsorvezető már 1999 óta, amikor a VIVA tévé műsorvezetőjeként kezdett dolgozni, él az életét a nyilvánosság előtt, ami korábban nehezebben esett neki, mivel jobban szorongott a reflektorfényben való megállás miatt.

A Marie Claire magazinnak adott interjúban Lilu arról beszélt, hogy már tinédzserként is szerette kifejezni a véleményét, és úgy érezte, hogy számítottak a szavai. Az évek során azonban sokat változott: elmondása szerint óvatosabb lett, mert csalódások érték barátságokban és kapcsolatokban. Lilu hozzátette, hogy bár alapvetően naiv és pozitív személyiség, rájött, hogy nem mindenki úgy működik, ahogy ő azt gondolná. Ezért, ha nem a legközelebbi embereivel van, igyekszik nem adni ki magából többet, mint szükséges.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy volt egy introvertált oldala, amikor naponta szüksége volt egyedül lenni, olvasni, és élvezte az egyéni sportok magányát. Az iskolában is igényelt némi egyedüllétet. Lilu szerint élete a legátlagosabb módon zajlik, otthonában sosem volt téma a tévés szereplés, mivel férje is a szakmában dolgozik, így számukra ez nem számít különleges dolognak. A Story magazin idézetei alapján Lilu hangsúlyozta, hogy a reflektorfénnyel lassan barátkozott meg, és ma már sokkal óvatosabb az emberekkel, mint húsz évvel ezelőtt.