Ördög Nóra beszámol a legújabb Ázsia Expressz évad forgatásáról

Ördög Nóra, az Ázsia Expressz műsorvezetője, a shanghaji reptérről jelentkezett be, és izgalmas részleteket osztott meg a soron következő évad forgatásáról. A műsorvezető a forgatás befejezését követően osztotta meg élményeit, és bepillantást engedett a kulisszák mögé.

A videóban Ördög Nóra elárulta, hogy a forgatás során új buszt kaptak, kínaiul tanultak, helyi ételeket kóstoltak, és még a tűzijátékot is élvezhették fényes nappal. A műsorvezető említést tett arról is, hogy a forgatás után Görcsivel egy helyi kifőzdébe is ellátogattak.

Ördög Nóra a Media Hungary résztvevőinek is üzent Tajvanról, ahol az Ázsia Expressz aktuális évadának forgatása zajlott. A műsorvezető beszámolt arról, hogy az új évad milyen kihívásokkal járt a résztvevők számára, és hogy mennyire csodálatos helyszíneken forgathattak. Kiemelte a helyiek kedvességét és befogadó hozzáállását, amit a Fülöp-szigeteken és Tajvanon egyaránt tapasztaltak.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy a kilenc versenypár nagy elánnal küzdött, és a stáb is kiváló munkát végzett. Ördög Nóra jelezte, hogy a forgatás hamarosan véget ér, és a nézők idén ősszel láthatják majd az eredményt a TV2 képernyőjén.