Kisteherautó sofőrje hősiesen helyrehozta a balesetveszélyes helyzetet

Egy kisteherautó sofőrje nagyot mentett, amikor járművével árokba sodródott, de a lendületével sikerült korrigálnia a veszélyes helyzetet.

A Bp-i Autósok közössége egy videót tett közzé, amely egy balesetveszélyes eseményt rögzített Pilisvörösvár és Csobánka között. A felvételen látható, hogy a kisteherautó nagy sebességgel haladt, amikor hirtelen az árokba került. A sofőr azonban ügyesen használta ki a jármű lendületét, és így sikerült megakadályoznia a balesetet. A videóból nem derül ki, hogy a ponyva mennyire sérült meg a manőver során. A teherautó teljesen elhagyta az úttestet, de a fás-bokros terület mellett elhaladó járművet a – vélhetően rutinos – sofőr visszatért az úttestre. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

A Bp-i Autósok Közössége által megosztott felvételen az nem látható, hogy a manőverrel mekkora kár keletkezett a teherautóban. Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.