VV Gigi kismamaként is ragyog: így nő a pocakja

VV Gigi, a ValóVilág negyedik évadából ismert Rácz Ildikó, várandósan is lenyűgöző alakot mutat. A jógaoktatóként dolgozó kismama büszkén osztotta meg, hogy pocakja milyen gyorsan növekszik.

Rácz Ildikó, vagy ahogy a közönség VV Gigiként ismeri, egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy második gyermekét várja. A hatodik hónapban járó édesanya már előre tervez azzal kapcsolatban, hogy mikor kell majd szünetet tartania a jógaoktatásban a növekvő pocakja miatt.

VV Gigi elmondása szerint az első gyermekével, Pankával is szinte végig dolgozott, de most az állapotától függően fogja variálni és könnyíteni a gyakorlatokat. A kismama augusztus közepére van kiírva, és tervei szerint július végén még egy jógatábort is tartana, ami különösen izgalmas lesz számára. Az órák egy részét már átadta, és szeretne legalább fél évet otthon tölteni a babával, hogy teljes mértékben átélhesse az anyaság minden pillanatát.

Young G Béci, aki VV Gigi testvére, alig várja a szülés napját, bár bevallotta, hogy az első két évet szívesen kihagyná, mivel jobban élvezi azokat az időszakokat, amikor már együtt fedezhetik fel a világot a gyermekkel. VV Gigi a terhessége második felében is remek formában van, ezt pedig meg is osztotta követőivel egy közösségi média posztban. A posztban két fotó is látható, az elsőn a fenekére helyezte a hangsúlyt, míg a másodikon már a gömbölyödő pocakja került előtérbe.

A képek mellett a következő szöveg olvasható: "Its a kind of magic. 1. Nincs has, 2. Van has" – ezzel a játékos megjegyzéssel hívta fel a figyelmet a terhesség előrehaladására. Az anyuka a fotókon sugárzó boldogsággal tárja a világ elé kerekedő pocakját.