Berki Mazsi és szerelme, Zoltán története

Berki Mazsi egy éve kezdett új életet Székesfehérváron, szerelmével, Zoltánnal, és most megosztotta, hogyan ismerkedtek meg.

Berki Mazsi, aki nemrégiben vesztette el férjét, Berki Krisztiánt, eleinte félt az új kapcsolattól, de később úgy érezte, ez a sors ajándéka. Egy horvátországi hétvége során ismerkedett meg jelenlegi párjával, Zolival, ahol azonnal érezte, hogy lesz köztük valami. "Megpillantottam és éreztem, tudtam, hogy lesz köztünk valami. Aztán amikor már jöttem haza, akkor együtt is voltunk" – mesélte Berki Mazsi Peller Mariannak a Sztárbox adásában.

A kisgyermekes édesanya elmondása szerint voltak kétségei a kapcsolat kezdetén, de végül úgy döntött, hogy nem utasítja el a lehetőséget. "Nagyon érdekes volt, hogy az ember így félt, és én is mondtam, hogy ezt lehet? Nem szabad? Nagyon korai? És úgy éreztem, hogy ezt valamiért kaptuk a kislányommal együtt. Nem akartam eltolni ezt, mert úgy éreztem, hogy ennek most itt van a életünkben a helye, és ha ad az élet, akkor el kell fogadnunk" – idézte fel a boldog pillanatokat Berki Mazsi, mosollyal az arcán.