Alekosz szerelme: félmeztelen fotó egy svájci luxusszállodából

Alekosz, a görög hős, büszkén mutatta meg közösségi oldalán szerelmét, aki félmeztelenül pózol egy svájci luxusszálloda ablakában. A pár február 29. óta alkot együtt, és egy hosszú hétvégére utaztak el Svájcba.

Alekosz és új kedvese boldog kapcsolatot ápolnak, és a közelmúltban egy svájci luxusvakációra utaztak. A realitysztár, aki korábban a közszerepléstől távolodott el, mostanában inkább a magánéletére koncentrál, és úgy tűnik, ez a döntés meghozta gyümölcsét.

A Blikk megkereste Alekoszt, hogy beszéljen a románc új fejezetéről, és ő örömmel mesélt kapcsolatukról. Elmondása szerint kedvese egy tudatos, életrevaló nő, aki bárkit megkaphatna, de őt választotta, és kitart mellette. Alekosz szerint a nő több nyelven beszél, és az ágyban igazi Tigris. A kapcsolatukat a tudatosság és a kitartás jellemzi, és bár a távolság miatt ingajáratban élnek, mivel a nő Svájcban él, folyamatosan dolgoznak a távolság áthidalásán, és boldogok együtt. A férfi büszkén nyilatkozott, hogy vigyázni fog szerelmére, és nem engedi el. A közösségi oldalán megosztott fotó egy helyi luxusszállodában készült.