Harry herceg nem vesz részt egy barátja esküvőjén Vilmos herceg jelenléte miatt

Kellemetlen helyzetbe került Harry herceg, aki úgy döntött, hogy nem vesz részt egyik legjobb barátja, Hugh Grosvenor esküvőjén, mivel a ceremónián jelen lesz bátyja, Vilmos herceg is.

Alig egy hónap múlva kerül sor Westminster hetedik hercegének, Hugh Grosvenornak az esküvőjére a Chester katedrálisban. Grosvenor meghívta a két királyi testvért, Vilmos és Harry hercegeket, de Harry nem fog megjelenni a jeles eseményen. A Mirror szerint ez részben azért van, mert Harry herceg nem akart egyedül részt venni az esküvőn, Meghan Markle hercegné távollétében, aki szintén nem kívánta látogatni az eseményt, ezért Harry végül visszamondta a részvételt.

Vilmos hercegnek azonban fontos szerepe lesz a lakodalomban, hiszen ő fogja kísérni és helyreállítani a több mint négyszáz fős násznépet a helyszínen.

Harry herceg és Meghan Markle hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, és bár akkoriban az egész világ ünnepelte őket, a királyi családtól való leválásuk óta már kevesebb támogatójuk van. Jelenleg az Egyesült Államokban élnek, és csak ritkán látogatnak haza.