Kulcsár Edina kórházban, a gyerekek Csutinál

A negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina kórházba került, a rajongók aggodalmukat fejezték ki, de a szépségkirálynő megnyugtatta őket, hogy csak rutinvizsgálatról van szó.

Kulcsár Edina, aki jelenleg negyedik gyermekét várja, kórházba került, ami aggodalmat váltott ki a rajongói körében. A közös gyermekeik, Ninát és Medoxot Szabó András Csuti gondjaira bízta, amit a két híresség Instagram-sztorijában tett közzé.

Edina a közösségi médián keresztül biztosította követőit, hogy nincs ok az aggodalomra, hiszen a terhesség alatti rutinvizsgálatok részeként ment el vérvételre. Egy videóban elmondta, hogy inkább az autójában várja ki a következő vérvételig tartó időt, mintsem a kórházban.

A szépségkirálynő arról is beszámolt, hogy a terhesség alatt gyakran dekoncentrált, és elfelejti a dolgokat, például miért is indult el vízért a konyhába. Azonban a negyedik várandóssága idejére ez megváltozott, hiszen most minden korábbinál kevesebb plusz kiló szaladt fel rá, amely a folyamatos testmozgásnak és az egészségesebb étkezésnek is köszönhető.

A terhesség miatti vizsgálatok következtében úgy tűnik, hogy az apás hétvége is kitolódott, hiszen Csuti Instagram-sztorijából kiderült, hogy a gyerekek jelenleg nála tartózkodnak.

Kulcsár Edina és G.w.M februárban jelentették be, hogy hamarosan érkezik a család legújabb tagja, egy kisfiú. A sztárpár boldogsága óriási, és otthonukban már minden készen áll a baba érkezésére. Edina korábban elmondta, hogy bár minden gyermekét császármetszéssel kellett világra hoznia, felkészültnek érzi magát a negyedik szülésre is, és bár tudja, hogy ez milyen nehéz lesz, magát terhelhetőnek tartja.

Edina egyértelműen az édesanyjától, Krisztinától örökölte a szépségét és a mozgás szeretetét. Az 51 éves Krisztina éveket tagadhatna le, annyira fiatalos, és elképesztően csinos alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik. A nagymama és lánya rendszeresen tölt időt együtt, sőt, közösen szoktak edzeni is. Krisztina már elérte a nyári álomalakját, amit egy videóban is megmutatott. Edina hálás az édesanyjának, hogy állapotosan is támogatja őt a mozgásban, és bár Krisztina sokkal többet edz, Edina tervezi, hogy szülés után behozza a lemaradást.