Miló Viki: „45 évesen még sosem éltem senkivel együtt… Szörnyű kimondani”

Miló Viktória, a személy- és bokszedzőként dolgozó ökölvívó-világbajnok, elárulta, hogy 45 évesen még soha nem élt együtt senkivel, és bár nem találja élete párját, nem adja fel a keresést.

Miló Viktória, aki nemcsak a ringben, hanem a személyi edzések terén is sikeres, még mindig keresi élete nagy szerelmét. A világbajnok bokszoló elmondása szerint változásra is hajlandó lenne, hogy megtalálja a boldogságot. Ebben az útban segítségül hívta Mátyási Renátó numerológust is, aki szerint Miló elfogadási problémákkal küzd, és hajlamos túlzottan irányítani élete minden aspektusát.

Miló azonban úgy véli, a probléma valójában máshol keresendő. Szerinte a párkapcsolataiban ő egy engedékeny, önzetlen partner, aki mindent megtesz a másikért. Az ideális társról alkotott képe is eltérő: olyan férfira vágyik, aki irányt mutat neki, és akire felnézhet. Miló bevallotta, hogy bár kívülről erősnek tűnhet, mint nőnek nincs önbizalma, és ha egy kapcsolat komolyabbra fordulna, pánikba esik és inkább elmenekül.

: (via Story)