"Még bennem volt a varrat, amikor azt mondta, mégsem akar gyermeket" - Pataki Zita exe a műtét után gondolta meg magát

Pataki Zita, az RTL népszerű műsorvezetője, megosztotta a fájdalmas emlékét, amikor volt párja a műtét után közölte vele, hogy mégsem szeretne gyermeket. Zita mindig is szeretett volna édesanya lenni, de ez a vágya nem valósult meg. Hosszú éveken át próbálkoztak férjével, Szárnyas Attilával, hogy gyermekük születhessen, többek között mesterséges megtermékenyítés segítségével is, de kilenc sikertelen lombikprogram után felhagytak a próbálkozással, és nem sokkal később arról is lemondtak, hogy örökbefogadók vagy nevelőszülők legyenek.

Pataki Zita és férje, Attila már tizenegy éve élnek boldog házasságban, és bár a gyermekáldás nem adatott meg nekik, mégis egymásra támaszkodva, közös erővel haladnak tovább az életben.

Egy korábbi kapcsolatában Zita és párja úgy döntöttek, hogy gyermeket vállalnak. A műsorvezetőnek műtétre is szüksége volt az endometriózis miatt, ami jelentős költségekkel járt. A műtét után, még a varratokkal a testében, volt párja váratlanul közölte vele, hogy mégsem kíván gyermeket. Zita számára ez döbbenetes volt, és úgy érezte, hogy becsapták.

A műsorvezető szerint volt párja akkor fogta fel igazán, hogy milyen küzdelmes lenne az út mellette, és problémái voltak a pénzhez való hozzáállásával is. Bár a férfi később szerette volna folytatni a kapcsolatot, Zita már nem tudott úgy bízni benne. Egy templomkertben, ahol megállt sírni, érezte, hogy ki tudja engedni a fájdalmat. Később, amikor volt párja első gyermeke született, Zita éppen Attilával ismerkedett meg, aki a mai napig a társa. Az egykori párjának végül három gyermeke született.

Mint sok más híresség, Pataki Zita is megtapasztalta, hogy a magánéleti válságok és nehézségek ellenére az élet folytatódik, és a közönség előtt állva is meg kell őrizni a privát szférát. Hasonlóan Liluhoz, aki a Marie Claire-nek adott interjúban beszélt arról, hogy a legátlagosabb, a legjellegtelenebb módon éli az életét, és hogy a családjában soha nem volt téma, hogy a tévében szerepel. Lilu is hangsúlyozta, hogy óvatosabb lett az évek során, és hogy a csalódások miatt már nem adja ki magát jobban, mint szükséges, különösen ha nem a legközelebbi emberekkel van körülvéve. Zita és Lilu történetei rávilágítanak arra, hogy a hírnév nem jelent automatikusan egy különleges életet, és hogy a személyes élet nehézségei mindenki számára hasonló kihívásokat jelenthetnek.