Egy váratlan szerelmi történet fordulatai

Egy nő, aki korábban zaklatásnak érezte egy férfi közeledését, végül beleesett abba az emberbe, aki hónapokon át próbálta megnyerni a szívét.

Charlotte Robertson, egy kétgyermekes édesanya, aki éppen válófélben volt, nem sejtette, hogy a szerelme Glen, aki rendszeresen vásárolt az általa dolgozott Broadwater-i Tescóban, valójában csak azért teszi ezt, hogy beszélgetni tudjon vele. Glen mindennapos jelenléte és a pénztárnál történő flörtölése eleinte nem tűnt fel sem Charlotte-nak, sem a kollégáinak. Azonban egy idő után Charlotte rájött Glen szándékaira, és úgy döntött, hogy megadja neki a telefonszámát, ami később egy különleges kapcsolathoz vezetett.

Az első randijuk után mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat más, mint a többi. Charlotte, aki most ápolóként dolgozik, néha még ma is ugratja Glennt azzal, hogy korábban zaklatta őt. A nőnek két felnőtt fia van, Thomas és Jamie, míg Glennek egy 12 éves lánya, Freya.

A pár gyorsan összeköltözött az első randijuk után egy hónappal, és nem sokkal ezután el is jegyezték egymást. Az esküvőjükre is hamar sor került, ami azt mutatja, mennyire biztosak voltak az érzéseikben.

Glen elismeri, hogy bár nem volt igazi zaklató, sokszor csak azért ment a Tescóba, hogy láthassa Charlotte-ot, és azt mondja, úgy érzi, mintha a sors őket egymásnak szánta volna.

: (via New York Post)