Tóth Andi mentor szerepéről beszélt az X-Faktorban

Tóth Andi, az X-Faktor új mentoraként, a Femcaféval osztotta meg gondolatait arról, hogy milyen szerepet tölt majd be a műsorban, és milyen felelősséget érez ebben a pozícióban.

Április végén derült ki, hogy Tóth Andi, aki 10 évvel ezelőtt győzött az X-Faktorban, most mentor szerepben tér vissza a műsorba, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán oldalán. A korábban a TV2 "Sztárban Sztár leszek!" műsorában zsűriző énekesnő most mentorálási feladatokra készül. Tóth Andi szerint ez a szerep nagyobb felelősséggel jár, mint a zsűrizés, de éppen ez a felelősség az, ami különösen vonzza. Úgy érzi, a mentorálás során tanítványaihoz hasonlóan fog viszonyulni, mint egy szülő a gyerekeihez, akiket támogat és segít az útjukon.

Az énekesnő szerint az X-Faktorban a szórakoztatás is fontos szerepet kap, de fontos az egyensúly is a komolyság és a szórakoztatás között. Úgy véli, a jelenlegi zsűri tagjai között megvan ez az egyensúly, hiszen mindenki más karaktert képvisel. Ő maga talán a komolyabb megközelítést fogja képviselni, míg Gáspár Laci a szórakoztatásra helyezi majd a hangsúlyt. Tóth Andi kifejtette, hogy örül annak, hogy a zsűriben mindenki más személyiség, és kiemelte, hogy Gáspár Laci biztosan szórakoztatni fogja a közönséget, míg ő maga talán még túl komolyan is veszi a mentorszéket. Hangsúlyozta, hogy szükség van az egyensúlyra, és ha túl sok a poén, vagy ő túl komolyan veszi a dolgot, akkor szóljanak neki, hogy "Andi, haló, ez itt csak egy játék".

Tóth Andi izgatottan várja a műsor forgatásának kezdetét, és biztos benne, hogy nagyszerű élmény lesz számára a mentorálás. A fiatal előadó már alig várja, hogy elkezdődhessenek a forgatások, és kijelentette: "Már ott lennék, már csinálnám".