Rákóczi Feri a rádiózás jövőjéről és a múlt változásairól

Rákóczi Feri, a népszerű rádiós személyiség, megosztotta gondolatait a rádiózás iránti elkötelezettségéről és arról, hogyan alakult át a műsoruk dinamikája Vadon Jani távozása után.

Rákóczi Feri a Adom a napom című műsorban beszélt karrierjének kezdetéről és arról, hogy egy véletlennek köszönhetően került a rádiózás világába. A műsorban kitért arra is, hogy milyen változásokon ment keresztül a rádiós triójuk, amikor Vadon Jani idén februárban távozott, és helyét Ráskó Eszter vette át.

Rákóczi elmondta, hogy a reggeli műsorvezetés során számos témát érintettek már, mint például az ismerkedés, a válás, a szex, a gyereknevelés és a bürokrácia. Hozzátette, hogy a műfaj továbbra is izgalmas számára, és amíg nem érzi úgy, hogy kényszerből kell felkelnie a műsorvezetéshez, addig szeretné folytatni a rádiózást.

A rádiós azt is elárulta, hogy bár jó barátságot ápolt Vadon Janival, az ő távozása egy új színt hozott a műsorba. Rákóczi szerint izgalmas változás történt, hiszen két női műsorvezető csatlakozásával új perspektívákat hoztak a beszélgetésekbe, ami különösen érdekessé teszi a korábban három férfi által vezetett műsorban a női témák megvitatását.

A Adom a napom műsorban nemrégiben Geszti Péter is megjelent, aki a 60. születésnapját ünnepelte, és aki szintén a rádiózás és a televíziózás világában tevékenykedik. Geszti Péter elárulta, hogy a születésnapja munkával telt, és hogy az Adom a napom házigazdájaként a stúdióba sietett. Geszti, aki hatvanéves lett, azt is elmondta, hogy még legalább húsz évig nem akar visszavonulni, és hogy most jön még csak az életműve java. Az énekes tavalyelőtt életmódot váltott, azóta odafigyel mind a fizikai, mind a mentális egészségére és stresszmentesen telnek a napjai.

Geszti Péter hangsúlyozta, hogy a következő 15-20 évben aktív szeretne maradni alkotóként és előadóként, nemcsak bővíteni akarja az életművét, hanem igazán most megalkotni. Az énekes és a felesége egy produkciós céget alakítottak ki, ami koncertek mellett sorozatokkal is foglalkozik, és egyik filmtervük a minap zöld jelzést kapott, így Geszti Péter producerként dolgozik majd a projekten.