Till Attila bejelentése a Kincsvadászokról

Till Attila, a TV2 műsorvezetője bejelentette közösségi oldalán, hogy a Kincsvadászok című műtárgykereskedő-show hamarosan új évaddal tér vissza a képernyőre.

A TV2 az év elején indította útjára a Kincsvadászokat, amely egyedülálló műsorként tűnt ki a magyar kereskedelmi televíziózás palettáján. A show első évadában a résztvevők különféle, értékesnek vélt régiségeket hoztak a stúdióba, hogy szakértők segítségével kiderüljön, valóban értékes kincsekről van-e szó.

A műsorban civil szereplők mutatták be otthonaikban talált különleges vagy ritka tárgyaikat, amelyeket műkereskedőknek próbáltak értékesíteni. A műkereskedők licitálva igyekeztek megszerezni a kincseket. Az első széria öt műkereskedője között szerepelt Nagyházi Lőrinc, Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Molnár Viktor és a Tankcsapda együttes dobosa, Fejes Tamás.

Till Attila most örömhírként osztotta meg, hogy a műsor nagy népszerűségének köszönhetően hamarosan folytatódik. A műsorvezető felhívást is intézett a közönséghez: keresik azokat az embereket, akik rendelkeznek otthon régiségekkel vagy antik tárgyakkal, és szívesen részt vennének a műsorban.