Borízű #169: Minek reptér vagy Spar annak, aki egy tornanadrágot se tud megvarrni? [hosszadalmas verzió]

Az emberiségbe vetett hitét végképp elveszítő műsorunk a szubtrópikus disztópia fülsüketítő diszkóritmusa közepette bukdácsol, miközben a Filatori-gát magasságában a Magyar Péternek öltözött Salvador Dalí tűsarkúban és fűszoknyában tűnik fel.

A műsorban számos témát érintenek, többek között a következő heti öltözködést, a 2Rule-helyzetet és Mészáros Lőrinc tagadását, valamint a Ne Lopj Orbán Viktor Párt 97 százalékát. Emellett szó esik Orbán Viktor titkosított kampányáról, a Demokratikus Koalíció fejben történő összeomlásáról és arról, hogy hol lesz Magyar Péter egy év múlva.

A műsorban felvetődik az ellenzék meghatározó tényezőjének kérdése, a Tisza Párt és a Momentum politikai szerepvállalása, valamint Magyar Péter demokratikus liberalizmusdeficitje is terítékre kerül. Terézvárosban és Ferencvárosban a kampányszlogenek és az ellenzéki kerületek helyzete kerül megvitatásra, említést kap Varga József, a Fidesz ferencvárosi esze is.

A műsorban kitérnek a két kampány közötti intellektuális szakadékra, Terézváros megszerethető jellegére, valamint a Csengery utcában fellelhető szecessziós ornamentikákra és a Pótkulcs vadszőlőrekordjára. Csihar Attila KLM-en történő megjelenése, az amszterdami sültkrumpli-influenszertéboly, valamint a sorbanállások és sérelmek is szóba kerülnek.

A műsorban említést nyer az idióta berlini sorbanállatás, Sven a Berghainból, Mick Jagger és Jello Biafra esetei, valamint Uj Péter Dűne 2 megtekintése és a moziban történő megsüketülés. A Star Wars-saga és a Dűne, Jodorowsky és Salvador Dalí, valamint az oregoni homokdűnék is terítékre kerülnek.

A Marvel-filmek utáni játékfilmek, mint például a Minesweeper: The Movie, Bede Márton Budapest átgyaloglása, Karinthy Frigyes és a Hungarista vagy hardcore kérdése is felmerül. A műsorban szó esik az egyesített tűsarokelméletről, a szoknya- és tűsarok-koefficiensről, a francia helyzetről és a gazdagság megmutatásának módjairól.

A műsor leírása szerint a Belső Kör és a Közösség csomagok előfizetői már hallgathatják az adást, míg az ingyenes verzió rövidebb változata kedden jelenik meg. A műsor eléréséhez Közösség vagy Belső kör csomagra van szükség, és a műsor arra ösztönzi a hallgatókat, hogy csatlakozzanak a Körhöz, hogy hozzáférjenek minden műsorukhoz.