Kunovics Katinka férjhez ment és külföldre költözött

Négy év együttjárás után Kunovics Katinka és zenész párja, Albert Zoltán örök hűséget fogadtak egymásnak, majd az esküvőt követően a Kanári-szigetekre költöztek.

A Romantic együttes énekesnője, Kunovics Katinka és zenész szerelme, Albert Zoltán a koronavírus-járvány idején ismerkedtek meg egy társkereső oldalon. A járványhelyzet miatt Zoltán nem tudott hajón dolgozni, ami lehetővé tette a találkozást. A kapcsolatuk gyorsan fejlődött, és Katinka már 2021-ben elárulta, hogy szívesen hozzámenne Zoltánhoz, ha megkérné a kezét. A pár egy szakításon is túljutott, ami megerősítette bennük, hogy egymás nélkül nem tudnak élni, és tavaly augusztusban már a lánykérés is megtörtént.

Május 3-án, két elhalasztott időpont után, végre kimondták egymásnak a boldogító igent. Kunovics Katinka a Story magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy nagy érzés férjnek nevezni Zoltánt, és hogy a házasság újabb kötelékkel erősítette meg kapcsolatukat. Az esküvőn Kunovics Katinka egy terebélyes szoknyájú, csipkés, a vállánál hálós fazonú gyönyörű menyasszonyi ruhában ragyogott.

Az esküvőn a Romantic együttes másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is jelen voltak. Győzike több szerepet is betöltött az esküvőn: édesapaként, jóbarátként, testvéreként és vőfélyként is támogatta Katinkát. Ő és Zsuzsi kísértek el az anyakönyvvezetőhöz, és bár más-más ruhát javasoltak neki, végül mindketten elégedettek voltak a választással.

Az esküvőt szűk körben tartották, de a vacsorára már 40 fős vendégsereget vártak egy budai étteremben. Azonban nem minden ment a tervek szerint: Katinka otthon felejtette a személyi igazolványát, ami csak egy tíz perces várakozási időt jelentett, mivel közel laktak a helyszínhez. Gáspár Győző, aki tanúnak készült, érvénytelen személyi igazolvánnyal rendelkezett, így nem tanúskodhatott. Végül egy barátnő ugrott be helyette, és a házasságkötés végül a vártnál másfél órával tovább tartott, három másik esküvőt végigvárva.

A meghitt pillanatok között volt egy kis baki is, ugyanis nem vittek magukkal pezsgőt, így nem tudtak koccintani, de Győzike gyorsan megoldotta a problémát egy sarki kisbolt segítségével. Nászajándékot nem kért az ifjú pár, de Katinka tízéves lánya meglepte őket azzal a kérdéssel, hogy ezentúl hívhatja-e Zolit "apucinak", amire Zoltán megható választ adott: "úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél", majd megölelték egymást.

Az esküvő után a friss házasok nem sokat vártak, máris a Kanári-szigetek felé vették az irányt, ahol dolgozni fognak. Kunovics Katinka elmondta, hogy lánya a tanév végén csatlakozik hozzájuk, és szeptembertől egy spanyol–angol kéttannyelvű iskolában fog tanulni. Az esküvőről Gáspár Győző is mutatott néhány felvételt az Instagramon, ahol a showman a vőfély szerepét is betöltötte, és összeöltözött Völgyi Zsuzsival, mindketten sötétkékben ünnepelték az ifjú párt.