Gáspár Zsolti: Büszke vagyok, hogy nem adtuk el a családunkat

Gáspár Zsolti, Gáspár Győző öccse büszke arra, hogy ellenálltak a csábításnak és nem adták el a családjukat egy valóságshow kedvéért, annak ellenére, hogy igen komoly ajánlatot kaptak.

A TV2 újra képernyőre viszi a Gáspár-család életét bemutató realityt, amely 14 évvel ezelőtt volt utoljára látható az RTL-en. A Gáspárék című műsor kapcsán Gáspár Zsolti a Story magazinnak adott interjút, ahol elmondta, hogy örül a testvére műsorának visszatérésének, mivel véleménye szerint Győző úttörője volt ennek a műfajnak.

Gáspár Zsolti szerint a családja – felesége és gyerekei – nem a rivaldafénybe születtek, és nem is szeretik, ha ő szerepel a képernyőn. Büszke arra, hogy ellenálltak a kísértésnek és nem adták el a magánéletüket, és hogy a mai napig nem adták be a derekukat, annak ellenére, hogy több alkalommal is próbálták őket behálózni.

A Farm VIP korábbi évadainak műsorvezetője nem érti, miért váltott ki akkora felháborodást a Győzike Show, hiszen szerinte a család semmi rosszat nem tett az emberiséggel. Gáspár Zsolti kiemelte, hogy Evelin és Virág is tanult emberek, akik több nyelven beszélnek és komoly iskolákba jártak, mégis sokan kritizálták őket. Hozzátette, hogy a világnak nem kellene haragudnia, hiszen ők színészek, és a műsor egyfajta film.

Gáspár Zsolti szerint a műsor sikere garantált, de felhívja a figyelmet arra, hogy a testvérének, Győzőnek fel kell készülnie arra, hogy ismét kemény kritikákat fog kapni, hiszen a sztárság ezzel jár. Azt is hozzátette, hogy még azok is oda fognak kapcsolni, akik nem akarják, és biztosan szórakoztató lesz a műsor. Gáspár Győző testvére már most le merné fogadni, hogy a Gáspárék ugyanolyan sikeres lesz, mint annak idején.