A ValóVilág12 villa udvara

A népszerű reality show, a ValóVilág idén nyáron tér vissza a képernyőkre a 12. évadával, és a villa udvara is új külsőt kapott, beleértve egy medencét is.

Február végén derült fény arra, hogy a ValóVilág 12. évada rendhagyó módon a nyári időszakban fog kezdetét venni az RTL csatornán. A műsorhoz tartozó villa minden évadban átalakul, és az idei évadban a "luxusbörtön" néhány részletét már bemutatták a Fókusz című műsorban. A villát VV Merci, a ValóVilág 10. évadának harmadik helyezettje mutatta be a nézőknek. A látogatása során elsőként a medencét vette észre, amely a saját szereplése idején még nem állt rendelkezésre. Merci megjegyezte, hogy az új körülmények között érezte volna esélyét a győzelemre. "Ez lenne az én évadom. Itt érzem, hogy megnyerném, ilyen körülmények között" - jelentette ki. A villában készült riportot a Fókuszban lehet megtekinteni.

A ValóVilág új szériája május 5-étől rajtol el, és az RTL+ felhasználói napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a villa falain belül történik, ezzel betekintést nyerhetnek a játékosok életébe. Az idei évad minden tekintetben különleges lesz, hiszen a szereplők a megszokott luxuskörülmények mellett idén egy medencét is birtokba vehetnek, ami a nyári hőségben különösen kellemes kiegészítő lesz.

A nappaliba belépve annyi látszik, hogy rózsaszín és kékes árnyalatban pompázik a kanapé. "Nem hiszem el, hogy ez lett a mi villánkból. A miénk az ott szürke volt, most miért ilyen színes?" - nézett körbe Merci, de egyelőre a teljes felújításon átesett villát csak pár nap múlva mutatják meg.