Helló, turiszt!

Örömömre szolgál, hogy megmutathatom a legénybúcsúra érkezett társaságnak Budapest nevezetességeit. Az ott a Parlament, 1885-ben kezdték el építeni Steindl Imre tervei alapján, de ez most nem érdekes. Ott van viszont az a limuzin, amelyik ránk vár, huppanjanak be az ülésbe és induljunk!

Jobbra található a Halászbástya, nem kell vele foglalkozni, neoromán stílusban épült, 1902-ben nyitották meg, oda se neki. A másik oldalon viszont az egyik legjobb kocsmát szeretném megmutatni, kiváló árakkal. A belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan, ahogy Rejtő Jenő írta. Megérkeztünk a lokálhoz, a ledér hölgyek már csak önökre várnak. Korábban állt itt valami történelmileg fontos ingatlan, szerencsére lebontották, így ezzel nem is untatnám önöket, elvégre nem ezért érkeztek.

Ha szeretnék, tudok belépőjegyet foglalni a Gellért fürdőbe, szecessziós hülyeség, eredete a XIII. századig nyúlik vissza. Ám azt gyanítom, sokkal jobban érdekelné önöket egy kis lézerharc, persze miután ittak néhány pohárka unikumot. Az éjszakát pedig egy kényelmes hotelben vagy a detoxban tölthetik, ez már szabad program.

Köszönjük, hogy ellátogattak Magyarország fővárosába, aztán csak szépet halljak magukról!