Könnyek a ValóVilág 12 villájában: VV Kikidi és Dzsigeri összeomlása, VV Greg kiakadása

A ValóVilág 12 csütörtök esti epizódjában nem maradtak száraz szemek, amikor VV Kikidi és Dzsigeri könnyek között fejezték ki csalódottságukat és frusztrációjukat, miközben VV Greg a műsor díszítési döntései miatt adott hangot nemtetszésének.

A ValóVilág 12 legutóbbi epizódjában két játékos, VV Kikidi és Dzsigeri is mély érzelmi válságba kerültek. VV Kikidi a közös nyereményalap csökkenése miatt érezte magát elkeseredettnek, miután VV Vera és Dudu kétmillió forintot áldozott fel a saját előnyükért. Ezáltal a nyereményalap már négy millió forinttal kevesebb, mint a játék kezdetén. VV Kikidi sírva hangoztatta, hogy a játékot komolyan kellene venniük, mivel a nyereményből szeretne a családjának is juttatni.

VV Dzsigeri szintén könnyek között fejezte ki csalódottságát, miután a többi játékos egyhangúlag őt szerette volna a leginkább kívül látni a villán. A 21 éves fiú elárulta, hogy kirekesztettséget érez, és egyedül sírta el magát.

A játékosok érzelmi kitörései rávilágítanak a ValóVilág villájának pszichológiai nyomására és a verseny által okozott stresszre. A játékban a tét nem csupán a nyeremény, hanem a résztvevők közötti kapcsolatok és az összetartozás érzése is.

Az érzelmek viharában VV Greg, a kilencedik évad egyik emlékezetes szereplője, az Instagramon fejezte ki nemtetszését a ValóVilág 12. évadának díszítési döntéseivel kapcsolatban. Greg szerint a ValóVilág első női győztesének, VV Zsuzsunak a fotóját is ki kellett volna tenni a villában a többi nyertes mellé. "Egy matricát a falon igencsak megérdemelt volna!" - mondta Greg, aki bár évek óta nem tartja a kapcsolatot Zsuzsuval, mégis úgy érezte, ki kell állnia mellette. A magyar Ken baba nem követi a műsort, de az Instagramon keresztül értesült a hiányzó portré ügyéről, és úgy vélte, hogy Zsuzsu történelmet írt a ValóVilágban, így megérdemelte volna a helyét a falon.

A ValóVilág korábbi szereplői közül Aurelio is a figyelem középpontjába került, miután Instagram-történetében elárulta, hogy hamarosan, mindössze két hét múlva végre lekerülhet a lábáról a nyomkövető, amelyet reintegrációs őrizet keretében viselt. Aurelio, aki két évvel ezelőtt került börtönbe, és február 17-én engedték ki, hogy a büntetése további részét otthonában tölthesse, arról számolt be, hogy a nyomkövetőtől már "olyan szinten fáj a bokám, hogy lépni alig bírok". A valóságshow egykori győztese hálásnak érzi magát, hogy itthon lehet, de már nagyon várja a szabadság teljes érzését.