A világ legénybúcsúinak Mekkája: Budapest

Budapest vonzereje töretlen a külföldi legénybúcsúk számára, ahol a törpe táncoslányoktól kezdve az extrém programokig minden megtalálható, ráadásul kedvező áron.

A magyar főváros egyre népszerűbb célpontja a külföldi legénybúcsúknak, ahol a résztvevők töménytelen mennyiségű alkoholt fogyaszthatnak, vetkőzős táncokban és extrém programokban vehetnek részt, sőt, szexuális jellegű kéréseket is megvalósíthatnak. Különösen a franciák, németek, britek és dubajiak kedvelik Budapestet, de meglepő módon leánybúcsúk szervezésére is érkeznek utazók. A piac olyan széleskörű, hogy a különböző országokból érkező bulizni vágyók kiszolgálása között nincs súrlódás.

A legénybúcsúk szervezése során a vendégek már a reptéren limuzinnal és sztriptíztáncosokkal várnak, amelyek révén a résztvevők igazi rocksztárként érezhetik magukat. Napközben izgalmas tevékenységek, mint lövészet, quadozás, paintball, tankvezetés és erotikus masszázs állnak rendelkezésre. Az esti programok között limuzinozás, kocsmatúra és bulizás szerepel, amelyeket a nyugati turisták számára vonzóvá tesznek a bárok alacsony árai.

Az esti programok között kiemelkedik a lányok bérlése, ahol a legénybúcsúk résztvevői különleges kéréseket is megfogalmazhatnak. Ilyen például a törpetánc, az XXL tánc, vagy amikor a lány nyakörvet és pórázt helyez a vőlegényre, majd kutyaként sétáltatja. Előfordult már, hogy a törpe táncoslányt arra kérték, hogy egy műpénisszel verje meg a vőlegényt, vagy hogy a barátai a törpe lánnyal verjék meg őt.

Dr. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértő szerint Budapest népszerűségének több oka is van: a város az egyik legbiztonságosabb főváros, kiváló az ár-érték arány az EU-ban, és a gasztronómiai forradalomnak köszönhetően minden kategóriában remek éttermeket találhatunk. Emellett a városban számos érdekes program, koncert, sport- és kulturális esemény kínálkozik, így mindig van valami izgalmas. A turisták számára vonzó az olcsó alkohol és a gyönyörű magyar lányok is.