Zalatnay Sarolta a börtönévekről beszélt

Zalatnay Sarolta két évig volt börtönben a kétezres évek elején, és a tapasztalatairól beszélt az ATV-n futó A Nő háromszor című műsorban.

Az énekesnőt, Zalatnay Saroltát Köböl Anita műsorvezető kérdezte arról, hogyan élte meg a börtönben töltött időszakot, amely húsz évvel ezelőtt történt. Zalatnay elmondta, hogy valószínűleg nem megfelelően kezelte a dolgokat, vagy elkanyarodott az útjáról, ami a saját választása volt.

A szabadság elvesztését különösen nehezen élte meg, hiszen a börtönben mások szabták meg neki az életvitelét, például azt, hogy mikor keljen fel és feküdjön le aludni. Az énekesnő klausztrofóbiás volt, de úgy véli, akaraterővel meg lehet oldani a problémákat.

Zalatnay megerősítette, hogy a börtönben töltött két év változtatott rajta, bár hozzátette, hogy ugyanolyan hülye maradt, ugyanúgy átverhető, és ugyanúgy szereti az embereket, mint korábban. A börtön azonban toleránsabbá tette, és megtanulta, hogyan viselkedjen, ha össze van zárva másokkal.

Az énekesnő számára a mai napig rossz érzéseket kelt a kulcscsörgés, a sziréna hangja, a hangos kiabálás és a bakancs csattogása. A beszélgetés végén Zalatnay megjegyezte, hogy bár a börtönben töltött idő nagyon megviselte, úgy gondolja, Isten nem büntet meg, ha nem jogos a büntetés.

A Nő Háromszor Köböl Anitával című műsor péntek este 20.45-től lesz látható az ATV-n.