Justin Bieber apa lesz

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber szülők lesznek. Az amerikai modell már a harmadik trimeszterben jár, amit a közösségi médiában megosztott fotókon és videón is megfigyelhetünk.

A kétszeres Grammy-díjas kanadai pop- és R&B-énekes, Justin Bieber egy páros fotózás során készült képeket és egy videót osztott meg, amelyeken felesége, Hailey Bieber gömbölyödő pocakja is látható. A fotók és a videó alapján úgy tűnik, a pár több mint öt évvel az esküvőjük után megújította házassági fogadalmukat is Hawaii-on, mivel Hailey egy csipkés, fehér ruhában pózol, míg Justin lazább, rapper stílusú öltözékben látható.

A bejegyzéshez nem fűztek szöveget, de a képek és a videó önmagukban is sokat elárulnak a boldog hírről. Justin Bieber és Hailey Baldwin 2018-ban kötötték össze életüket, és bár korábban is felmerültek pletykák a gyermekvállalásról, a döntést mindig is Haileyre bízták, hogy mikor érzi készen magát a gyermekáldásra. A TMZ és a People Magazin biztos forrásokra hivatkozva állítja, hogy Hailey valamivel több mint 6 hónapos terhes, hamarosan beléphet a harmadik trimeszterbe, és lehet, hogy már idén nyár végén életet ad gyermeküknek.

A kétszeres Grammy-díjas, kanadai popénekes és amerikai párja 2018 óta házasok és köztudott, hogy már egy ideje gyereket szeretnének és próbálkoznak. Most pedig úgy néz ki, hogy érkezik is a Bieber-baba!

Hailey 1996-ban született Hailey Rhode Baldwin néven. Nagybátyja Alec Baldwin amerikai színész, akit néhány éve emberöléssel vádoltak meg, amiért forgatás közben elsült egy kezébe adott pisztoly, ami miatt meghalt egy ember. Hailey a 2010-es közepén lett befutott modell, 2018-ban házasodott össze Justin Bieber kanadai zenésszel.

A bulvársajtó már 2022 végén azt találgatta, hogy Hailey Bieber terhes lehet, de akkor még cáfolta az erről szóló hírt. A bulvársajtó akkor arra hivatkozott, hogy fel van puffadva a hasa – miközben úgy is rendkívül sovány volt – amire elárulta, hogy egy „alma méretű ciszta” van a petefészkében. Egy októberi interjúban Hailey beszélt arról, hogy akárhányszor egy kicsit is felpuffad, arról kezdenek el pletykálni, hogy terhes. Akkor azt mondta, amikor eljön a napja, hogy igaz lesz, az internetezők lesznek az utolsók, akik tudni fognak róla.

Férje, Justin Bieber tavaly 200 millió dollárért (több mint 70 milliárd forint) eladta komplett zenei életműve közzétételi és felvételi jogait. Az üzlet 290 darab 2021 előtt publikált dalát érinti. Bieber nem sokkal később a teljes 2023-as világ körüli turnéját lemondta. Az Ellen DeGeneres Show egyik 2020 decemberi adásában Justin elmondta, hogy szeretne gyermeket, de a feleségére bízza, mikor kerül erre sor. Akkor még úgy érezte, Hailey nem áll készen egy gyermekre, mert vannak olyan dolgok az életben, amiket el szeretne érni.