Schobert Lara: Büszke vagyok, hogy meg tudok állni a saját lábamon

Schobert Lara a Glamour interjújában beszélt arról, hogy büszke arra, hogy önállóan is megállja a helyét a világban, és nem csak szülei, Rubint Réka és Schobert Norbi révén ismert.

Schobert Lara, aki jelenleg edzőként és influenszerként tevékenykedik, a Glamour magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogy milyen érzés számára a szüleitől való önállósodás. Elmondása szerint már három éve önállóan él, és nem szeretne szülei segítségére támaszkodni, bár természetesen támogatják őt. Lara azt is hozzátette, hogy sokan tévesen gondolják róla, hogy csak az apja elkényeztetett kislánya, aki nem csinál semmit, pedig ő büszke arra, hogy egyedül is megállja a helyét.

A fiatal influenszer kiemelte, hogy szülei mindig is arra nevelték, hogy keményen dolgozzon a céljaiért, és ez a szemléletmód segített neki abban, hogy céltudatos legyen. Lara szerint fontos, hogy az ember maga teremtse meg azokat a dolgokat, amelyekre szüksége van.

Schobert Lara beszélt arról is, hogy gyerekként milyen volt szembesülni azzal, hogy szülei ismertsége miatt rá is nagyobb figyelem irányul. Ezt kettős érzésként élte meg, hiszen egyrészt jó volt a figyelem, másrészt viszont ez óriási terhet is jelentett számára. Lara szerint az ismertség miatt neki még magasabbra teszik a lécet, és többet kell teljesítenie, mint másoknak. Célja, hogy önállóan is elismerést vívjon ki az emberektől.

Jelenleg ugyan ismét a családi fészekben él, mivel zátonyra futott kapcsolata miatt visszaköltözött szüleihez, de tervei között szerepel, hogy a jövőben újra külön költözzön. Lara szerint egy bizonyos érettségi szint után az embernek szüksége van saját térre, és ő akkor érezte magát igazán felnőttnek, amikor először kellett saját magának megoldania a mindennapi feladatokat, mint például a rezsit fizetni vagy bevásárolni.

A jövőre vonatkozóan Lara azt tervezi, hogy tovább növeli sikereit edzőként és tartalomkészítőként. Szeretné saját imázsát felépíteni, hogy az emberek már nem csak a szülei révén, hanem saját maga miatt ismerjék és érdeklődjenek iránta. Tisztában van vele, hogy ez nem lesz egyszerű feladat, de hisz magában és abban, hogy végül eléri a kitűzött célokat. Schobert Lara hangsúlyozza, hogy az embereknek gyakran vannak téves előítéletei vele szemben, és emiatt sokszor bírálják a munkáját, így szülei hírnevét áldásnak és átoknak is megéli egyben. Azonban ő próbálja kizárni a negatív dolgokat az életéből, és csak a jóra koncentrálni.