"Ugyanolyan celeb vagy mint én" - Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert szócsatája

A SopronFesten Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert között zajlott le a közönség szórakoztatására egy humorral fűszerezett szócsata, ahol a két ismert személyiség egymás celeb státuszát firtatta.

A beszélgetés során Puzsér többször is "playboy"-nak és "kripto buddhistának" nevezte Balázst, míg a műsorvezető egy bántalmazó osztálytárshoz hasonlította a kritikust. Balázs humorosan reagált a hasonlatra, és kifejtette, hogy Puzsér is ugyanolyan celeb, mint ő maga. A műsorvezető szerint Puzsér is megtesz mindent, amit egy celeb szokott: szakácskönyvet ír, más celebekkel vitatkozik, és tévéműsorokban szerepel, ha fizetnek érte.

Puzsér a válaszában kiemelte, hogy a celebek által készített szakácskönyvektől eltérően az ő könyve merőlegest állít azokra a művekre, és hasonlóan különbözik a többi hasonló könyvtől a spirituális témájú könyve is.

A szócsata a SopronFesten zajlott, ahol a két ismert személyiség a közönség előtt vitatta meg egymás nézeteit, és bár a beszélgetés humorral volt átszőve, komoly témák is terítékre kerültek.