Ember Márk áramszolgáltatási kalandjai és Brasch Bence bokszolói ambíciói

Ember Márk, az RTL Reggeli új műsorvezetője bevallotta, hogy már kétszer is megtörtént vele, hogy kikapcsolták az áramot, mert elfelejtette befizetni a számlát.

Az RTL Reggeli egyik adásában Brasch Bence osztotta meg, hogy mennyire elfoglalt, és mennyire megkönnyítené az életét, ha valaki átvenné a hétköznapi teendők intézését. Ember Márk erre humorosan reagált, elárulva, hogy ő maga is hasonló cipőben jár, hiszen kétszer is áram nélkül maradt, mivel nem törődött a számlák befizetésével.

A műsorvezető nemrég csatlakozott a Reggeli csapatához, és színészi tevékenysége mellett most már az RTL képernyőjén is rendszeresen láthatják őt a nézők. Ember Márk elárulta, hogy tavaly nyáron együtt forgattak Brasch Bencével, aki még hajnali négykor is felkelt, hogy tudjon edzeni a felvételek előtt.

Brasch Bence, aki a Sztárbox nehézsúlyú bajnokaként ismert, hamarosan újra ringbe száll. A színész lehetőséget kapott arra, hogy ősszel a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen indulhasson, celeb kategóriában. A sportoló-színész a felkészülés nehézségeiről és a forgatások, színházi elfoglaltságok közötti időbeosztásról mesélt a Reggeli nézőinek. Elmondása szerint az ökölvívás rendszert adott az életének, és úgy érzi, most már jobban tudja menedzselni életét a sport mellett, bár elismeri, hogy még van hova fejlődni.

„Azt érzem most, hogy sokkal lazábban és jobban fogok tudni bokszolni, mint előzőleg, van már valamennyi rutin ebben az egészben. Tudom mi van előttem, ettől nagyobb a para is” – folytatta Brasch Bence, hozzátéve, hogy nem fél az ismeretlen, nemzetközi ellenfelektől. Az ökölvívás iránti szeretetét is kifejezte: „Elkezdek bokszolni és röhögök. Annyira jó kedvem lesz tőle, nem tudom mit hoz ki belőlem, de nagyon szeretem!”.