Molnár Áron és a Fidesz-aláírásgyűjtő fiatalok találkozása

Molnár Áron színész egy meglepő találkozásról számolt be Instagram-oldalán, amikor két fiatal lányba botlott, akik éppen a Fidesznek gyűjtöttek aláírást. Kíváncsiságtól vezérelve megkérdezte őket, mi motiválja őket ebben a tevékenységben.

Molnár egy közelmúltbeli eseményre emlékezett vissza, amikor is két fiatal lányt látott, akik a Fidesz számára gyűjtöttek aláírásokat. Nem hagyhatta szó nélkül a dolgot, ezért odalépett hozzájuk, hogy megkérdezze, miért is csinálják ezt. A lányok, akik Erdélyből érkeztek, elmondták, hogy családjaik Fidesz-szavazók, és támogatják a polgármester programját, mivel szerintük a Fidesz sok jót tett Erdélyben.

Molnár ekkor beszélt nekik a magyarországi helyzetről, kifejtve, hogy ő és néhány barátja kritikus hangok miatt "fekete listán" állnak, és hogy a Fidesz propagandagépezete hazugságokkal támadja őket. A színész említést tett arról is, hogy bár Romániában a pedagógusok sikeresen érvényesítették sztrájkköveteléseiket, Magyarországon a pedagógusoktól megvonták a sztrájkjogot, ami miatt nem érhetnek el hasonló eredményeket.

A beszélgetés végén Molnár meghívta a lányokat egy színházi előadásra, amit elfogadtak. A színész szerint ez is mutatja, hogy a kultúra képes hidat képezni az emberek között, összekötve őket, függetlenül attól, hogy milyen pártpolitikai nézeteket vallanak.