Újra kapható a Dunakanyar napijegy

Péntektől újra megvásárolható a népszerű Dunakanyar napijegy, amely számos közlekedési eszközön érvényes, így könnyítve meg a környék felfedezését.

A MÁV Zrt. tájékoztatása alapján a Dunakanyar napijegy ismét kapható, és a MÁV-VOLÁN-csoport térségben közlekedő járatokon, valamint a MAHART kijelölt hajójáratain is érvényesíthető. A jegy megváltásával az utazók egyszerűbben és kedvezőbb áron juthatnak el a Dunakanyar szépségeihez.

Idén a jegy felhasználhatósága bővült, így még több vonaton, HÉV- és Volánbusz-járaton lesz érvényes, és május 10-től családi jegyként is megváltható. Az utasok a jegyet felhasználhatják a Volánbusz Solymár és Budapest, valamint Nagykovácsi és Budapest közötti járatain, a H5-ös (szentendrei) HÉV teljes vonalán, a MÁV-Start S77-es vonatain, és az S71/G71-es vonatok Vác - Csörög közötti szakaszán.

A jegyek megvásárolhatók a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV-applikációban. Felnőttek számára a jegy ára változatlanul 2499 forint, míg a családok számára bevezetésre került egy új, 6999 forintos családi jegy, amely két felnőtt és két, velük együtt utazó 14 év alatti gyermek számára érvényes.

Bár a Mahart Váci körjárat megszűnt, a napijegy továbbra is használható a Visegrád grand tour, az Esztergom grand tour és a szentendrei körjárat hajóin.