Ön tudja már, kire fog szavazni a választásokon?

Június 9-én kerül sor az Európai Parlament-i és önkormányzati választásokra Magyarországon. A politikai erőtér folyamatosan változik, ezért sokan csak az utolsó pillanatban döntenek a szavazásukról.

A választásokig pontosan egy hónap van hátra. A választópolgárok számára ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megismerjék a jelölteket és programjaikat, valamint hogy eldöntsék, kikre adják le voksukat a szavazófülkék magányában.

A döntés nem egyszerű, hiszen a politikai helyzet gyakran változik, és az emberek véleménye is formálódik a kampány során. Ezért a választók egy része gyakran csak a szavazás napján, vagy annak közvetlen előtt határozza el, hogy melyik jelölt vagy párt mellett teszi le a voksát.

A szavazók véleményének megismerése érdekében egy szavazást indítottunk, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy az olvasóink már tudják-e, kire fognak szavazni. A szavazásra egészen 17 óráig van lehetőség. A kérdés egyszerű: "Ön tudja már, kire fog szavazni a választásokon?" A válaszlehetőségek: "Igen" vagy "Nem".

Köszönjük, hogy részt vesz a szavazásban, és kíváncsian várjuk az eredményeket.