Hatalmas nyeremények a lottón

Az Ötös- és a Hatoslottón már hetek óta nem volt telitalálat, így a nyereményalapok rendkívül magasra nőttek. A szerencsés játékosok most akár milliárdos nyereményekre is számíthatnak.

Az Ötöslottón a nyeremény már 1,72 milliárd forintot ér, amennyiben valaki mind az öt számot helyesen tippeli. A Hatoslottón pedig a főnyeremény 1,31 milliárd forint, ami szintén jelentős halmozódás eredménye. A lottók történetében ritkán fordult elő, hogy ilyen hosszú időn keresztül ne legyen telitalálat, ami most már a nyolcadik, illetve kilencedik hetet éri el.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a telitalálatok hiánya miatt a négyes találatok száma is megnövekedett. Április 13-án például 88 játékosnak sikerült négy számot eltalálnia. A Hatoslottó esetében pedig a hármas találatok nyereményei is rekordmagasságokba emelkedtek az elmúlt hetekben, többször is bekerülve a játéktörténet top 10-es listájára.

Összességében a két lottójátékon a várható nyereményösszeg ezen a héten eléri a 3,03 milliárd forintot. Az ilyen magas nyeremények ritkák, így a játékosoknak érdemes lehet most megpróbálniuk a szerencséjüket.