Magyar Péter TikTok élőzése: válaszok a közönség kérdéseire

Magyar Péter, a közismert közéleti személyiség, TikTok élő adásban válaszolt a követői kérdéseire, ahol többek között a politikai álláspontját és terveit is kifejtette.

Magyar Péter a Facebookon keresztül hívta fel a figyelmet az élő adásra, ahol a fiatalabb generáció kérdéseire válaszolt. Az élő adás kedd este kilenc órakor kezdődött, ahol Magyar Péter a következő szavakkal nyitott: "Várom a kérdéseket. Minél szaftosabbat, szívesen válaszolok mindenre!".

A közönség elsőként arra volt kíváncsi, hogy melyik vidéki városokba tervez ellátogatni, amire Magyar Péter a legjobb tudása szerint próbált válaszolni. Egy érdeklődő arról kérdezte, hogy valóban háborúpárti-e, amire ő a következőképpen reagált: "Ha már valaki háborúpárti, akkor az a Fidesz" – utalva ezzel a kormány hadifejlesztési politikájára.

A politikus a rendszer "hülyeségeivel" kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy kezdi élvezni, mert szereti a bohócokat. A Ferencvárosi Torna Club esetleges Gazprom-szponzorációjáról szólva elmondta, hogy szomorúnak tartja a helyzetet, és gratulált Kubatov Gábornak.

Magyar Péter szóba hozta a Vona Gáborral való esetleges vitát is, amelyre sokan kíváncsiak. Időhiányra hivatkozva jelezte, hogy a vita mindenképpen meg fog történni, de nem vár nagy nézeteltéréseket, mivel sok kérdésben egyetértenek.

Az euró bevezetésével kapcsolatos álláspontját is kifejtette, amikor azt mondta: "szeretnék egy céldátumot az euró bevezetésére, ideje lenne legalább egy céldátumig eljutni".

Az élő adásra a megadott linken keresztül lehetett csatlakozni.