Járai Kíra bátor fotói felrobbantották az internetet

Járai Kíra, aki korábban a Sztárboxra való felkészülés során szeretett bele a bokszba, most egy merészebb oldalát mutatta meg Instagram-oldalán.

Járai Kíra, aki nem titkolja, hogy nem kedveli a verekedést, a bokszot mégis annyira megszerette, hogy a mai napig űzi. Ezáltal jelentősen megváltozott az alakja: fogyott, izmosodott és erősödött az elmúlt időszakban. Ebben nagy szerepet játszott az is, hogy férjével, Járai Mátéval együtt döntöttek az életmódváltás mellett, ami magában foglalta a rendszeres sportolást és az étrendjük megváltoztatását.

Kíra példaként állítja be magát a nők számára, hangsúlyozva, hogy 40 éves kor felett is lehet valaki szexi és vonzó, és nem kell rejtegetni a testet bő ruhák mögé. A kamera előtt is egyre magabiztosabb, több fotózáson is részt vett már, ahol profi modellként tündökölt.

A legutóbbi Instagram-bejegyzésében Kíra egy teljesen kigombolt ruhában mutatta meg dekoltázsát melltartó nélkül, majd egy másik képen még merészebbre vette a figurát, és félpucéran pózolt. A bejegyzéshez fűzött kommentben ígéretet tett arra, hogy hamarosan részleteket árul el egy készülő kiállításról.

A kommentek között feltűnt Járai Máté is, aki lelkesen támogatja feleségét és izgatottan várja a kiállítást, amelyen Kíra fotói is szerepelni fognak.