Andrea elutasította az állásajánlatot

Az Álommeló legutóbbi epizódjában Andrea visszautasította Balogh Levente könyvelői állásajánlatát, és inkább az elnöki asszisztensi pozícióért küzdött tovább.

Balogh Levente az Álommeló csütörtöki adásában próbálta jobban megismerni a jelölteket, különösen azokat, akikről kevés információ állt rendelkezésére. Andrea, aki közgazdász végzettségű, a kocsiban folytatott beszélgetés során elmondta, hogy nem gazdasági területen szeretne elhelyezkedni, hanem új dolgokat tanulna szívesen Balogh mellett.

Amikor Balogh Levente felajánlotta neki a könyvelői pozíciót egyik cégénél, Andrea kijelentette, hogy inkább az elnöki asszisztensi pozícióért szeretne küzdeni, mivel Balogh Levente könyvelője később is lehet. A jelölt végül visszautasította az állásajánlatot, amikor Balogh Levente rákérdezett.

Az irodában maradt jelölteknek az volt a feladatuk, hogy döntsenek arról, ki a legkevésbé alkalmas az elnöki asszisztensi pozícióra a versenyben lévő nyolc ember közül. A döntés után Balogh Levente elfogadta a többi jelölt véleményét, és ezzel Andreának véget ért a megmérettetés.

Balogh Levente kifejtette, hogy Andreát könyvelőként nagyon jó jelöltnek tartja, de elnöki asszisztensnek nem annyira, ugyanakkor Andrea nem zárkózott el a jövőbeni közös munka lehetőségétől.