Egyedülálló akció az Auchannál: a Kincseskosár meglepetése

Az Auchan áruházlánc egy Magyarországon még sosem látott akcióval készül, ahol a vásárlók előre nem tudják, milyen termékeket kapnak a Kincseskosárban, de az árengedmény mértéke biztos: 60 százalék.

Az áruházláncok közötti versenyben az Auchan újító akcióval rukkol elő, amely a vásárlói élményt helyezi előtérbe. A Kincseskosár nevű akció keretében a vásárlók szombaton minden Auchan hipermarketben előre összeállított kosarakat vihetnek haza 60 százalékos kedvezménnyel, amennyiben rendelkeznek érvényes Bizalomkártyával. A kosár tartalmát csak a fizetés után ismerhetik meg a vásárlók.

A Kincseskosarak feltűnő csomagolást kapnak, és a kasszák közelében helyezik el őket az áruházakban. A különleges akció délután 2 órakor kezdődik és 17 óráig, vagy a készlet erejéig tart. A kosarakat folyamatosan töltik fel, amíg a 60 darabos készlet el nem fogy.

A kosarakat az aznapi bolti ár 40 százalékán lehet megvásárolni, de ez kizárólag azok számára lehetséges, akik aktív Bizalomkártyával rendelkeznek. A kártyát a kasszánál ellenőrzik a fizetés előtt.

A Kincseskosarak kifizetésére külön kasszát nyitnak, ahol más terméket nem lehet fizetni. Az áruházi munkatársak segítenek a fizetésben és a kicsomagolásban, szükség esetén pedig a garanciajegyekkel kapcsolatosan is útbaigazítják a vásárlókat.

Mivel az áruházak választéka és készlete eltérő, a Kincseskosarak típusa és összetétele is különbözhet az egyes hipermarketekben.